services

Branding en design

Branding en design is waar we het best in zijn. En wat we het liefst doen. Het ontwikkelen van een identiteit, is het vinden van wat een organisatie, onderneming, merk, product, dienst of persoon uniek maakt en dat uit te drukken in een passende, meest onvergetelijke manier. Als een merk eenmaal is gerealiseerd, volgt al het andere zoals het logo, de huisstijl en de off-/online communicatie. Voor een helder overzicht van onze services hebben we deze opgedeeld in drie categoriën: Consultancy, Brand ontwikkeling en Design services.


CONSULTANCy


Hiermee doelen we op de adviserende rol welke wij kunnen bieden.

Diensten

Lezingen, workshops, art directie en strategisch advies. Voor nieuwe of bestaande ondernemingen en organisaties in een oriënterende fase bij het opzetten van een organisatie, onderneming, merk, product of dienst. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de Personal Branding workshop. Lees hier meer.

BRAND ONTWIKKELINg


Hier wordt het merk samengesteld met behulp van onze HardCoreporate®-methode.

Diensten

Concepting, merknaam en visuele identiteit. Brand ontwikkeling is voor ondernemingen en organisaties die op zoek zijn naar een merk- of merkidentiteit ontwikkeling voor hun organisatie, onderneming, merk, product of dienst. 

DESIGN SERVICEs


Zorgt voor een consequente communicatie van het merk en alle communicatie(middelen).

Diensten

Websites, webshops, grafisch ontwerp, verpakkingen, digitale services en marketing materiaal. Design services zijn voor ondernemingen en organisaties op zoek naar nieuwe middelen om hun organisatie, onderneming, merk, product of dienst te communiceren.


Heb je een project waar je graag met ons aan zou willen werken?