Een last van je schouders

Je wilt social media actief inzetten, maar het ontbreekt je aan tijd en/of voldoende kennis. Zonde, want op deze manier laat je veel kansen liggen. Bovendien is social media het eerste wat online wordt beoordeeld en daarom een essentieel onderdeel van de actieve branding van een onderneming.

Aanwezigheid op social media kan je reputatie maken of breken. Een laatste update uit 2013, het logo van twee jaar geleden, oude foto's van een uit de hand gelopen vrijmibo... daar gaat de geloofwaardigheid van een gerenommeerd bedrijf!

Social media abonnement

Met een Social media abonnement houd je zelf de regie, maar de 'last' is van je schouders. De tijd vliegt, zorg dat je 'bij' blijft! Wij verzorgen de juiste content, het beste tijdstip en relevante interactie. Ontdek hier de verschillende abonnementen.

Social media screening

Waar laat je kansen liggen op het gebied van social media? Want of je nu veel of weinig kennis hebt over social media, het is altijd raadzaam om op gezette tijden een specialist, met helicopterview, grondig door je accounts te laten gaan. Ontdek hier de verschillende packs.

Onze werkzaamheden zijn natuurlijk ook ter ondersteuning van een tijdelijk evenement of campagne in te zetten. Neem gerust contact op, of bel meteen +31(0)70 322 65 68, voor een maatwerk oplossing en laat ons helpen jouw onderneming te laten groeien.

Comment