Licht en warm tegelijk

De afgelopen tijd hebben we een aantal gloednieuwe projecten afgerond, voornamelijk corporate identities: logo’s met huisstijlen en diverse websites. Nu ik dit zo intik, kan ik oprecht stellen dat we van ons werk houden. Telkens in de huid van een ander kruipen, om zo te ontdekken hoe de onderneming het beste tot zijn recht komt. Het is telkens weer een avontuur waar Mark en ik samen doorheen mogen.

Presense in business is zo’n mooi afgerond project. We creëerden een logo, huisstijl en bijbehorende website voor Presense in business, de onderneming van Marcha Schuiling. Presence in business richt zich op leiderschapsontwikkeling door middel van trainingen en coaching.

Samen met Marcha deden we een brainstorm en middels onze HardCoreporate®-methode legden we de kern en wensen bloot. Hierop volgend trokken wij ons terug en begon het ontwerpproces. Ook gaven we richting aan de fotografie (door Sonja Koning) en dachten we mee aan de opbouw van de content.

Het resultaat is een heel frisse stijl van nu, die naadloos aansluit bij Marcha, haar bedrijf en diensten. De stijl is licht en warm tegelijk. Zakelijk, maar door de fotografie die werd geschoten in de natuur, toegankelijk en helder.

We wensen Marcha een bijzonder succesvol 2016 en veel plezier met haar passende identiteit! Uiteraard blijven we Presense in business volgen en helpen we de onderneming waar nodig.

www.presenseinbusiness.nl

Meer werk vind je in onze portfolio. Heb je zelf een soortgelijke opdracht, restyling of campagne idee nodig? Neem zeker even contact op, we denken graag met je mee.

een beknopte impressie van het Presense in business project

Comment