Loaded ink bezit het bureaulidmaatschap van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers). Deze organisatie is dé branchevereniging van zowel ontwerpers als ontwerpbureaus in Nederland. Het lidmaatschap staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgt dat BNO leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze diensten zijn dan ook de Algemene Voorwaarden BNO van toepassing (zie terms & conditions).

Verder informeert de BNO uiteenlopende partijen over de kracht en mogelijkheden van het ontwerpvak en speelt een agenderende en verbindende rol bij de promotie van design in binnen- en buitenland.

BNO mentor

Mariko Naber is BNO mentor / ondernemerscoach bij de BNO en wijst andere BNO leden de weg op het gebied van e-commerce, online marketing en personal branding, door middel van coaching, training, workshops, seminars, webinars en colleges.

 

ADCN (Advertising Design Creativity the Netherlands) is de associatie voor creativiteit op het gebied van reclame en design in Nederland. De ADCN heeft als missie om het beste creatief collectief in de wereld te ontwikkelen: ontketenen van creativiteit, stimuleren van uitmuntendheid en kickstarten van innovatieve communicatie in Nederland. 

Mark Naber is namens Loaded ink aangesloten bij deze organisatie (die voorheen de naam Art Directors Club Nederland droeg). In de loop der jaren is ADCN uitgegroeid tot een collectief van diverse creatieve disciplines, waaronder art directors, creative directors, grafisch ontwerpers, copywriters, illustratoren, foto- grafen, producenten en filmmakers.